Nejlepší domácí pečený chleba - písemná reakce na kvašený žitný chéb pečený podle receptury prof. J. Šrama

26.08.2013 00:31

Kvašený žitný chléb připravený podle receptury prof. J. Šrama

Nejlepší domácí pečený chleba

Mluvíme o jednom ze starých receptů slovanských národů.  Jde o domácí chleba, jehož příprava trvá celkem dlouho, ale je tak zdravý, že se vyplatí každá minuta jeho přípravy. Jedna z nejhlavnějších vlastností tohoto chleba je, že neobsahuje žádné chemikálie a konzervanty, a je vyroben z naprosto přírodních ingrediencí ve čtyřech fázích. Proto je perfektní možností pro lidi s trávicími potížemi. 

Můj osobní názor, po mnoha zemích, kde jsem vyzkoušel různé druhy chleba (Irsko, Anglie, Francie, Holandsko, Belgie, Luxemburg, Kypr, Německo, Rakousko), je takový: ze tento chléb z venku je křupavý a vevnitř měkký, a v porovnání s jinými druhy chleba není vevnitř hutný ani gumové konzistence, a svoji kondici si drží po dobu jednoho týdne a nezplesnivý. Pro žaludek i na trávení je nenáročný a nezanechává žádné přebytečné energie, které se hromadí do tukové zásoby. 

Chuť je nejprve zvláštní - intenzivní, specifická, ale s kvalitním máslem a šunkou se tento problém vyřeší. 

Mohu ho jen doporučit každému člověku, kterému záleží na tom co jí. 

Hodnoceni od šéfkuchaře s mezinárodními gastronomickými zkušenostmi. 

Písemný originál hodnocení kvašeného žitného chléba připraveného podle receptury p. prof. J. Šrama

A legjobb hazi kenyer. 
Egy regi receptrol beszelunk a szloven nepcsoport recepttarabol. 
Amirol szo van az egy hazilag keszult kenyer ami amellett,hogy
idoigenyes,egeszsegugyi szempontbol minden perc faradalmat meger.Legfobb
jellegzetessege,hogy semmilyen tertosito szert nem tartalmaz es teljesen termeszetes
alapanyagokbol keszul 4 fazisban.Emesztoszervi betegsegekkel eloknek lenne tokeletes
valasztas.
Szemelyes velemenyem tobb orszag rengeteg kenyere kiprobalasa utan 
(Irorszag,Anglia,Franciaorszag,Hollandia,Belgium,Luxemburg,Ciprus,Nemetorszag,Ausztria)
Kivulrol ropogos de belul puha es a tobbi fajtaval ellentetben nem tomor es
ehetetlen gumi allagu.Allagat es izet akar ě hetig is megorzi peneszedes nelkul.A
gyomornak sokkal konnyebb lebontani es nem hagy maga utan annyi felesleges energiat
es zsiradekot mint tarsai.
Ize eloszor furcsanak tunik de minosegi vajjal es sonkaval kuszobolheto a problema. 

Csak ajanlani tudom mindenkinek akinek fontos mit eszik. 
Egy nemzetkozi gasztronomiaban jartas foszakacs velemenye. 

 

 

 

Vyhledávání

„Svojí povahou člověk vykonává všechno. Myslí, uvažuje, pracuje, miluje, hněvá se, respektuje, reaguje na všechny venkovní i vnitřní životní podněty.“                                      J. Šramo 

MOTTO

"Znaky prezentují vlastnosti povahy a nemocí jsou vidět na první pohled. Proto, aby člověk z nich získal informace, nemusí vyslovit "zaklínající" formule, ani je nemusí obdivovat dvě hodiny. Vyskytnou se lidé, kteří nejsou tohoto znalí, Neřiďte se neznalostí. Spíše naopak, hledejte lidi znalé, od kterých se můžete pozitivně poučit. Existují i lidé hloupí, neschopní toto pochopit. Neřiďte se hloupými lidmi. Snažte se od rozumných a znalých získat informace na rozšíření vlastního poznání. Jsou však i lidé, kteří si jsou tohoto všeho vědomí, ale závidí. Neopakujte jejich způsoby. Závist plodí zlost a člověku blokuje schopnost poznání."

Životní zkušenosti

Literatura, která otevírá oči lidem

     ZPŮSOBY ÚPRAVY POVAHY   prof. JÁN ŠRAMO   Poprvé v historii byl pro širokou veřejnost vydán jedinečný knižní titul Způsoby úpravy povahy. Obsahuje přehledně...

Povolání entomologa mi zjistil prof. Šramo

Rád bych se s Vámi podělil o mou neocenitelnou životní zkušenost v oblasti volby povolání, za kterou vděčím mé mamince a nejmoudřejšímu člověku jakého znám, profesoru Jánu...

V televizi ČT1 rozhovory o antropologické biotypologii

ČT1 v pořadu SAMA DOMA - ze dne 14.9.2011 a 25.10.2011 odkaz na rozhovory o antropologické biotypologii 

Využití antropologické biotypologie v praktickém vyučování

Využití antropologické biotypologie v praktickém vyučování - bakalářská práce

 
DOPORUČUJI  INTERNETOVÉ ADRESY:
 
 
 
 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode